Friday, November 30, 2012

.: suzuki swift

saya telah menempah suzuki swift. ini adalah salah satu persiapan saya untuk merelakan suami saya bebas berkelana menyambung pelajaran.

kenapa saya tempah suzuki swift? sebab suami saya suka tengok saya bawa swift. saya suka sangat swift kaler merah. sangat terserlah! tapi, bila sedar niat beli merah untuk menyerlahkan diri, maka...huhuh...saya pilih putih...putih yang lebih suci murni dan low profile gituh.

jadi, minggu depan insya Allah sampai lah kereta saya tu. kereta ni kereta saya taw. saya rasa gembira, dalam masa yang sama, saya juga rasa agak berat hati kerana jika saya bawa kereta, saya tak dapat bersenang lenang di sebelah pemandu.

oh ya. swift saya lengkap dengan GPS dan body kit yang cute. tapi, ada saya kesah? mungkin jiwa kemotoran saya belum mari. saya belum menjiwai lagi. bagi mereka yang menjiwai bidang permotoran, mungkin body kit hikari menjadi pilihan. tapi saya tengok macam ganas aje. jadi, bagi saya, hikari tak cantek langsung. dan, saya masih tak dapat melihat perbezaan yang nyata antara swift dengan skirt, atau tak ada skirt. yang pasti, kalau maryam dan sabrina pakai skirt, mereka sangat adorable.


No comments:

Post a Comment