Wednesday, September 5, 2012

.: Selamat HAri Raya 2012

  
Selamat hari raya pembaca semua...! Sehat ke? Dah puasa 6?? Dah ganti puasa?
Pada yang belum, cepat-cepat ler..dah nak abis raya ni.

Open house sana sini... tak menang tangan..tak sempat menyempat... seronok gi open house..buat open house pun seronok. Tapi kan, lagi seronok kot kalu kita buat open house, pastu ada bibik 2 - 3 orang... heh heh heh.... Saya ni sudah la takder bibik, ada baby pulak. Bagi yang ada baby yang masih menyusu, mungkin anda faham, kenapa ia sedikit sukar... sekejap-sekejap kita nak kena landing dengan dia.. kan...

Tapi alhamdulillah, Jumaat lepas, hari merdeka ...31 ogos 2012... dah berjaya jugak mengopenkan house saya.... saya masak nasi dagang je..dengan sate goreng je..dgn kuah kacang dan nasi himpit...ada sup daging sikit konon2 nak dijadikan soto...itu je lah...dengan sedikit kueh jer...hmm..semuanya masak sendiri..hari merdeka, saper la nak amik catering..ke ada???

huk huk huk.....teringat pulak kat kak ida dan yat...masa kat sabah dulu, itu ler menu yg kitorg buat masa jamuan raya....
nyanyi lagu siti nurhaliza jap...
sayuuuuu...hati ini makin sayuuuuu...
rindu...terkenanng teman-temankuuu.......

kak ida, yatt...ani..ingat tak lagi kita buat sate masinnnnn yg amat...tapi licin dibedal oleh student-student kiterr.... hihi... nasib baik diorg bedal licin... heran pulak mak... deria lidah diorg dah rosak ke apa???

apa pun, saya dan keluarga, abg siddiq ku yg hensem, macho lagi segak bergaya dan mantapp gituh, bersama si hensem lagi bijak pandai comey lotey wisam wafiy, si jelita sopan santun manis dan ayu Maryam serta si debab manis cun melecun pinky Sabrina ingin mengucapkan Selamat hari raya Aidilfitri, maaf Zahir dan batin ye semua...

No comments:

Post a Comment