Friday, July 1, 2011

.: 36 weeks dah

Minggu ni dah 36 minggu... dah term kata nurse tu. Tapi, saya rasa, kali ni ikut mcm abang dan kakak dia, nak juga tunggu due date, dan ter over gituh.

Yang penting, minggu ni, di samping membawa perut yg amat maju ke depan ni, banyak pula kerja-kerja yang menyinggah di meja saya ni. Tiba-tiba minggu ni la ada panggilan kursus utk minggu depan, tiba-tiba minggu ni la nak tersedar kena arrange program untuk minggu depan. Dah bertindan tindun dah jadual aktiviti ni hah. Tengahari tadi baru sudah gi order fotokopi nota-nota untuk jabatan... ntah bila siap..tp dah suruh makcik fotostet tu siapkan minggu depan.

Rasa macam masa amat mencemburui daku pulak. Weekend ni nak gi cari barang-barang untuk breastfeeding. Ntah mana pula perginya segala pakaian breastfeeding. Kat Tg Malim ni macam tak dak pulak pusat sehenti untuk barangan keperluan nursing..ke ada? kalu ada pun, mcm x banyak choice je?

No comments:

Post a Comment