Friday, April 29, 2011

.: He's getting married!

Tahniah la kat pakwe lama saya...hari ni dia nak kawin...
Meriah betul... cantik bini dia, mcm mak dia jugak. Tapi, aku lagi cantik kot? Baju dia memang lawa la..yg kaler biru gelap tu memang cantik. Belum tgk baju kawin dress dia lagi.
Ingat nak cari dia punya cenderahati tu..mesti belambak jual kat KL.

Maaf la, sebab tak dpt datang..jauh sgt. Lagipun sekarang ni, kalu nak naik flight ke London, belum tentu org lepas, perut dah besar.... lagipun, tak dpt invitation pun. Tgk dlm internet je lah.

Dulu, hensem jugak dia. Hingga membuatkan aku bercita-cita nak gi belajar kt negara dia..mana tau jadi classmates..heheheh.... Sekarang ni kenapa macam dah nak botak. kan kita sama-sama muda lagi...? Pastu muka dah nampak tua sangat. Penat kot dia jadi askar. Kesian.... cuti kawin pun sekejap.

Semoga berbahagie ye... jgn ada affair2 lain ye... Selamat pengantin Baru William! (hmm...semoga cepat dpt anak..aku nk masuk tiga dah sejak kita berpisah dulu...hehehe)

3 comments:

  1. ingatkan sapelah pakwe lama..rupanya abang william..buat suspense je

    ReplyDelete
  2. hahaha lawak2..ingat kan mamat mana lah plak yg jd ex bf ko tadi..heheh

    ReplyDelete
  3. haha.. dah nak kawen br terbongkar ye prince william tu pakwe lama.

    ReplyDelete