Friday, July 16, 2010

.: Ladies Nite Fever....

hehe..fever suam-suam kuku..

Alkisahnyer..PUSPANITA PKK kesekian kalinya akan buat Ladies Nite. hehe..2 tahun berturut-turut dah saya jadi MC nye. Tahun ni saya ingat saya nak rilex. Sebab saya rasa, saya tak best pon jadi MC. Saya lagi best duk diam-diam kat meja and enjoy the meals je. Hihi...

Jadi, tema tahun ni..RETRO 80an. Saya bingung ni, bukan bengong. Saya tak reti mcm mana saya nak cari pakaian retro 80an, dalam masa yg sama, mengekalkan imej muslimah yg ditonjolkan selama ini...ehem ehem... (ye ke muslimah??)

Jadi, saya perlukan nasihat pakar-pakar perunding imej semua. Saya ni tak berapa tinggi. Badan bentuk buah pear...dan kecik saja. Jadi, kalau suruh saya pakai seluar kembang, memang tak sesuweiii...

Kalau boleh saya nk pakai dress...dress retro 80an?? Ada ke? Pada masa yg sama, menutup aurat. Fesyen tudung pula macam mana. Jangan yg berjambul jambul nampak leher telinga semua tu...yg normal je...

Ok.

Saya nak mengembara mencari baju reto ni. Adios.

1 comment: