Wednesday, June 16, 2010

.: Yey..babah balik..!

After 1 nite babah-less, last night babah mereka dah balik. Wafiy melompat-lompat terkinja-kinja turun katil bila dengar babah bagi salam.

Mama pun keluar juga bawa maryam tgk, betul ke babah diorg ni?? hehe...

So, betul lah babah diorg. Babah balik bawa roti, bawa buku cenderamata, dan juga baju2 kotornya. Yang penting sekali, babah balik bawa kegembiraan untuk anak-anak semua, dan juga mamanya sekali.

babah begitu penat, mama tengok babah penat sangat. sampai tertidur sambil bertuala sebelah maryam. Tapi, bila pagi, mama tgk babah tak ada. Rupanya ada depan TV, bola tengok babah, sebab babah tido...again...

Babah still nampak blues..blues naik flight, so mama tak kacau sangat... urusan anak-anak mama still uruskan sendiri semampunya.

Masih banyak yg babah nak cerita, sinopsis dia je ada semalam. Mungkin masa lunch nanti kot babah nak cerita...

Apapun, mama rasa sungguh happy, sbb dah ada la org yg akan layan Maryam petang-petang time mama nak changing dan masak...tak ada la lagi babak MiAmor merajuk....

No comments:

Post a Comment