Thursday, May 20, 2010

.: Communication Progress

Okey, skrg ni Maryam dah boleh dgr arahan. Contohnya, kalau diminta ambilkan botol susu. Dia akan pegi cari botol susu, dan bagi kat kita sambil berkata.."nah..."
Hehehe...
dan biasanya, botol susu itu adalah yang abang dia punya. Mmg berkenan betul Maryam dgn botol abang Wafiy tu. Selalu kena caught in act tgh menghisap baki susu abg dia. Best kut? Tu la, aritu nak bagi susu yg adik sikit dari jenis susu abg dia, dia tak nak.

Skrg ni, mama dia sedang busy marking paper. So, adios okey. See u in next entry.

No comments:

Post a Comment